Har vi rätt e-postadress till dig?

Många medlemmar med comhem-mailadresser har hört av sig till oss och justerat sina uppgifter som finns i MinGolf och GIT. Tack för detta! Vi påminner er andra att ändra detta själva via MinGolf eller kontakta oss. Dessutom upplyser vi hotmail-användare att läsa nedan. Från den 1 december gör vi fakturautskick via email och önskar att alla har rätt uppgifter registrerade.

Är du hotmail-användare?

Vi har upplevt att flera medlemmar med hotmail.com eller hotmail.se samt live.se-adresser har problem att ta emot e-post som vi skickar från receptionen och kansliet. Det gäller inte nyhetsbrev, utan "vanliga" mail.

När vi skickar fakturorna för årsavgiften i början på december går utskicken via "vanlig" mail. Därför ber vi alla hotmail-användare att dubbelkolla så att mailen inte hamnar i skräpposten eller blockeras av annat skäl.

För att lägga till utskick från oss med domänen allerumgk.nu kan ni följa dessa steg:

1. Logga in på ditt konto via outlook live.
2. Klicka på "Inställningar" (uppe i högra hörnet)
3. Klicka på "Visa alla Outlook-inställningar"
4. Klicka på "E-post" och därefter "Skräppost".
5. Lägg till allerumgk.nu i listan som "Betrodda avsändare och domäner"

Ni som har flera i hushållet med medlemskap i golfklubben - tänk på att fakturorna skickas till den mailadress som är kopplad till respektive person. Ni kan se detta via MinGolf.
Vi ber särskilt er med barn och undomar att uppmärksamma detta.

Meddela oss

Ni kan själva korrigera era adressuppgifter i MinGolf. Vill ni hellre skicka oss uppgifterna gör ni det till bokning@allerumgk.nu.