Damgolfen på Allerum

 

Damkommitténs främsta uppgifter är att uppmuntra aktivitet och gemenskap bland klubbens dammedlemmar och att ordna såväl damgolfen på tisdagar som utflykter och sammankomster.

 Tisdagsgolf ordnas varje vecka under säsongen med speltid 08.30-10:00 samt 16.30-17.30. Dessa tillfällen är öppna för alla våra dammedlemmar och gör att:

  • Vi får tillfälle att träffas och umgås med andra golfdamer
  • Vi lär av varandra
  • Vi uppmuntrar varandra
  • Vi får nya bekantskaper
  • Vi får frisk luft och motion
  • Vi utvecklar vårt golfspel
  • Vi kan välja om vi vill delta i en tisdagstävling som löper genom hela säsongen eller alternativt anmäla oss som icke-tävlande och då bli lottade med andra som inte känner för att tävla.

Damkommittén verkar även för att golfregler, golfvett och tävlingsbestämmelserna följs och att all verksamhet bedrivs i 50/50-andan och i enlighet med klubbens värdegrund och vision. Vi hoppas också på samarbete med Herrkommittén

Tyvärr har vi fått ändra på en del av våra planerade aktiviteter under såväl 2020 som 2021 pga. den rådande pandemin. Det blev ingen vårupptakt i år och tävlingsverksamheten har legat nere. Vi hoppas dock komma igång i juni under samma premisser som i fjol. Detta innebär att vi startar med 18-hålstävlingen och gör de förändringar i det planerade programmet som krävs. Vi har inte heller kunnat planera för våra trevliga eftermiddagstävlingar vissa tisdagar med efterföljande måltid och prisutdelning i restaurangen. Vi vill gärna också kunna avsluta säsongen med ett höstmöte i början av oktober.

Vi har planerat för en utflykt i augusti och hoppas att vi kan genomföra denna genom att ändra lite på konceptet. Information om säsongen kommer att skickas ut fortlöpande via e-post.

Vi ser mycket fram emot en annorlunda men trevlig och lyckad golfsäsong och vi välkomnar speciellt alla nya medlemmar!

Kontakt: damkom.agk@gmail.com

Damkommittén 2021