Se föregående vecka Se nästa vecka

Dagens lunch v. 20, 17-23 maj

Öppettider 11.00-14.30

Inklusive salladsbord,
bordsvatten, kaffe/te & kaka

Pris 105 kr

Måndag-fredag:
-
Cesarsallad
Räksallad
Pasta i krämig sås med kycklingfilé, svamp och körsbärstomater. Rätten kan även serveras vegetarisk.

Måndag

Köttbullar, med gräddsås, lingon, picklad gurka
Portergryta, med puré, saltgurka

Tisdag

Stekt strömming, med puré, lingon, skirat smör
Rostbiff, med purjolökpotatis, äppelsallad, sky

Onsdag

Lågtempad ryggbiff med potatisgratäng, rödvinssås

Torsdag

Kokt fläskkorv, med potatis, pepparrotssås
Kålpudding, med potatis, sås, lingon

Fredag

Piccata Milanese, med ostpanerad schnitzel, tomatsås och ris

Lördag

À la carte

Söndag

À la carte

À la carte

Förrätter

Skagen
- räkor och kräftor i dillmajonäs, rostad levainbröd 105:-

BLT
- (Bacon, Lettuce, Tomato) med majonäs och rostad bröd 75:-

Huvudrätter 

Pasta Alfredo
- oxfilé, grädde, svartpeppar och riven italiensk ost 125:-

Ägg & bacon
- och stekt potatis 95:-

Schnitzel
- med pommes, ärter, skysås, örtsmör och citron 135:-

Pytt i panna
- med stekt ägg, rödbetor 105:-

Hamburgare
- med bröd, dressing, sallad, tomat, ost och lök 135:-

Spättafile Öresund
- med Pommes Frites, ört Hollandaise, Räkor, Sparris, Remoulade 145:-

Vegetarisk Lasagne 125:-

Efterrätter

Kanelstekta äpplen
- med vaniljglass 55:-

Cheesecake
- med rabarberkompott 55:-

Hembakas Brownie
- med vaniljglass 55:-

Glass,
- 3 kulor, vaniljglass 55:-

Har du allergier eller frågor om våra ingredienser, fråga gärna vår personal!

BORDSBOKNING: 0725-88 41 71 E-POST: restaurang@allerumgk.nu